Deep Dive Jongeren reis

Deep Dive Jongerenreis 2022

Ben je bewust bezig met persoonlijke groei, maar loop je steeds weer tegen bepaalde emoties, gevoelens, belemmerende gedachten of beperkende overtuigingen aan? Of val je steeds weer terug in dezelfde (gedrags)patronen en vind je het lastig om hieruit te komen? Heb je het gevoel dat je hierdoor niet een volgende stap kunt maken? 

Neem dan een ‘deep dive’ in je bewustwording en persoonlijke ontwikkeling en schrijf je in voor onze Deep Dive Jongerenreis! Net als vorig jaar wordt het wederom iets nieuws en out-of-the-box voor ons en iets super tofs voor jou!

Pilot

Onze intentie is om in het najaar van 2022 een aantal nieuwe Deep Dive Experiences aan ons programma toe te voegen, waarmee we jongeren en jong-volwassenen willen ondersteunen bij en inspireren in hun bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Alles draait hierbij om: dichterbij jezelf komen, in je eigen kracht gaan staan en leven vanuit je hart. Tijdens de Deep Dive Jongerenreis gaan we hiervoor een pilot draaien. Dus jij hebt de kans om hier nu al bij te zijn!

Programma

We verblijven van 27 juni tot en met 1 juli op Camp Spirit, een eiland op het Veluwemeer, waar we gezamenlijk overnachten in Tipi tenten. Samen met 11 andere jongeren en jong-volwassenen (vanaf 18 jaar) ga je onder begeleiding van Margreet, Esther en Bibian de diepte in.

Met praktische oefeningen op het gebied van fysieke en energetische lichaamsbewustwording. En in (systemische) verbinding met je voorouders, je ouders en je oorspronkelijke (hogere) zelf. Waarbij datgene zichtbaar wordt, wat je in het hier en nu nodig hebt om nog meer in je eigen kracht te gaan staan.

De verhalen die je op genetisch en energetisch niveau vanuit je (voor)ouders en zielshistorie met je meedraagt, zijn namelijk van grote (onzichtbare) invloed op wie je nu bent. Dat wat tijdens jouw reis zichtbaar mag worden vanuit verleden, heden én toekomst, geeft je de sleutel in handen tot heling en transformatie. Waarna alles op fysiek, etherisch, emotioneel, mentaal en zielsniveau beter op elkaar raakt afgestemd en het leven weer mag gaan stromen. Zodat jij de volgende stap in jouw persoonlijke groei mag gaan maken.

Ook tijd om te relaxen

Naast een intensief programma hebben we natuurlijk voldoende momenten om te ontspannen in een hangmat, hout te hakken, een wandeling te maken, lekker te zwemmen, een potje te voetballen of met een surfplank of kano het meer op te gaan.

Wat investeer jij en wat investeren wij?

Deze bijzondere week geeft jou de kans om in korte tijd heel veel te leren over jezelf en (nog) dichterbij jezelf te komen. En het geeft ons de kans om van jou te leren en jouw feedback mee te nemen in de ontwikkeling van de Deep Dive Experiences. 

Daarom investeren wij graag onze tijd en energie in jou en vragen wij aan jou een investering van de kostprijs van €495,- incl. btw (voor overnachtingen, eten en drinken).

Klik hier om je in te schrijven >>> 

Deep Dive Jongerenreis 2021 (terugblik)

Van 28 juni tot en met 2 juli 2021 vond onze eerste Deep Dive Jongerenreis plaats. Een week die al maanden gepland stond, maar 3 weken voor vertrek vroeg om een nieuwe opzet. Volledig out-of-the-box voor ons (Margreet, Esther en Bibian), een super toffe kans voor jongeren en nog diepgaander dan we vooraf ooit hadden kunnen bedenken. Daar waar je creëert vanuit bezieling, ontstaat magie.

Pilot Deep Dive Experiences

Met 9 moedige jongeren en jong-volwassenen reisden we af naar Camp Spirit op het Veluwemeer. Om in co-creatie een pilot te draaien van de Deep Dive Experiences. Met deze experiences willen we jongeren en jong-volwassenen (16-28 jaar) ondersteunen bij en inspireren in hun bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Alles draait hierbij om dichterbij jezelf komen en leven vanuit je hart. Met alle feedback van de jongeren, gaan wij verder met het ontwikkelen van deze experiences.

Deep Dive – de invulling van de dagen

Elke dag stond in het teken van een specifiek thema en werd gestart met fysieke en energetische lichaamsbewustwording in de vorm van een oefening of geleide meditatie.

Op maandag gingen we aan de slag met verbinding (veilig in verbinding met jezelf en de ander). De jongeren mochten zich eerst letterlijk gedragen voelen door de groep, waarna bij het kampvuur de intentie voor de week werd gezet. Via een middag van systemisch opstellingenwerk mochten de jongeren de verbinding met zichzelf en de groep ervaren.

Dinsdag stond in het teken van stilte (leven in het nu) en werd begeleid door collega coaches Arthur Minderop en Ineke Hoogland. De jongeren keerden naar binnen en gingen terug de natuur in. In stilte ervaren wat dit met je doet. Ze leerden over de communicatie tussen lichaam en brein, de ademhaling en hoe je adem je weer in het nu kan brengen. We eindigden de ochtend met diverse ademhalingsoefeningen en een intense verbonden ademsessie, waarin veel emoties werden ervaren en losgelaten. In de middag werd op deze emoties ingezoomd en draaide het om leren leven op je emotionele kompas. De jongeren leerden alles over emoties en hoe emoties in ons bewegen. Er werd deze dag zwaarte, heftigheid, angst en verdriet ervaren. Maar ook de kracht van een groep, die helend en verbindend werkt. Er kwam vooral bewustzijn op gedrag, gevoelens, emoties en gedachten.

Woensdag draaide het om verandering (wie ben je en wie wil je zijn). De jongeren werden meegenomen op reis naar het innerlijk kind: contact maken, het meisje of jongetje (weer) omarmen, meenemen naar de veilige plek in henzelf en daar het kind helen. Waar pijn en verdriet gevoeld en doorleefd mochten worden, werd het ook een dag vol magie, spelen, vreugde, verbinding en weer een stapje vooruit.

Donderdag stond in het teken van creatie (creëren van je leven vanuit je hart). Hoe creër je je eigen leven eigenlijk? En wat is het verschil tussen creëren vanuit je hoofd of hart? Alles draaide om in je eigen kracht gaan staan vanuit autonomie en soevereiniteit. Er werd geoefend met intuïtie, creëren in het quantum veld en co-creëren met je hogere bewustzijn. En vanuit synchroniciteit mochten we allemaal een prachtige boodschap van de krachtdieren ontvangen. ‘s Avonds was er een vuurceremonie in de grote tipi tent, waarin de jongeren een brief aan henzelf vanuit kwetsbaarheid voorlazen en waarbij ze nog meer mochten loslaten. Met het knisperende cederhout in het vuur mochten ze uitspreken wat ze mee wilden nemen van deze week. Wat een groei!

Op vrijdag, de laatste dag, mochten de jongeren vanuit de energie ervaren welke stappen ze in deze week hadden gezet. En in een mooie complimentenronde, waarin de jongeren elkaar complimenten mochten geven en van elkaar mochten ontvangen, eindigden we deze prachtige, ontroerende en diepgaande week met elkaar in liefde en dankbaarheid.