Jongeren
Intensive

Je bent 14 to 18 jaar en loopt vast op school, thuis of in contact met leeftijdgenoten. Je hebt het gevoel dat je opgesloten zit in je hoofd en je piekert veel. Je vindt het moeilijk om te gaan met je emoties of je hebt last van angsten of depressieve gevoelens (bv. blijvende vermoeidheid, concentratieproblemen, desinteresse, veel negatieve gedachten etc.). Je voelt je hierin niet gezien en begrepen door jouw omgeving. En vanwege angst voor oordelen en/of afwijzing, probeer je je zoveel mogelijk aan te passen aan jouw omgeving of trek je je juist terug in je eigen wereld. Met uiteindelijk het gevoel dat je jezelf niet meer bent of kunt zijn. Of dat je je anders voelt dan anderen.

Herken je jezelf hierin?

Ben je bereid de verantwoordelijkheid over je leven (terug) te nemen en opnieuw naar jezelf te kijken zonder alle stempels die je hebt gekregen of die je jezelf hebt gegeven? En voel je je gemotiveerd om samen met een groep jongeren (min. 4 en max. 8) de diepte in te gaan?

Schrijf je dan in voor de Jongeren Intensive!

Jouw investering: €495,- incl. btw


De Intensive helpt je om dichter bij jezelf te komen en je meer bewust te worden van je binnen- en buitenwereld. Om weer in balans te komen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. En jezelf te kunnen en durven zijn. Je gaat weer leven in plaats van overleven. 

Klik hier om in te schrijven

De gegevens die jij invult, worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. Na inschrijving krijg je een (online) intakegesprek met jongerencoach Margreet Verrij. Tijdens dit gesprek besluiten jullie of de Jongeren Intensive geschikt voor jou is. Indien je uiteindelijk niet gaat deelnemen, verwijderen wij jouw gegevens.

Verbinden, beleven, voelen en ervaren,

daar draait alles om tijdens de Jongeren Intensive


Opzet

De Jongeren Intensive duurt 6 weken. Je krijgt inzicht in wie je echt bent, hoe gedachten en overtuigingen jouw realiteit bepalen, wat gevoelens en emoties jou vertellen, hoe je je verbindt met jezelf en anderen, wat leven in het nu voor jou betekent en hoe je weer jezelf kunt zijn. Elke week komen we samen met de groep, zowel online (3x) als live (3x), en gaan we de diepte in. Fysieke en energetische lichaamsbewustwording maakt hier onderdeel van uit. En door de vele oefeningen die je zelf en samen met je buddy doet, kun je de kennis die je wordt aangereikt samen met je eigen inzichten ook direct integreren. De vele tools die je in handen krijgt, helpen je bij je volgende stap in bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

Naast het werken met en vanuit onze eigen kennis en wijsheid, werken we ook met bestaande en bewezen methodieken als o.a. Voice Dialoque (methode om in dialoog te komen met onze innerlijke stemmen), Emotional Freedom Techniques (EFT, een klopmethode op specifieke acupunctuurpunten om negatieve gedachten en emoties op te lossen), The Work van Byron Katie (methodiek om je gedachten te onderzoeken en de wereld als je spiegel te ervaren) en de cirkel van invloed en betrokkenheid van Stephan Covey (methodiek om inzicht te krijgen in wat je bezig houdt, waar je veel energie in steekt, welke invloed je daar op hebt en hoe je daar vaak onbewust mee om gaat). 

Data eerstvolgende editie 2022 

 • mei/juni: intake 
 • 09-05: start Intensive (je ontvangt een Personal Journal & Learn – Practice – Experience e-book)
 • 14-05: livedag in centrum van Utrecht*
 • 24-05: zoomsessie
 • 31-05: zoomsessie
 • 04-06: livedag in centrum van Utrecht*
 • 12-06: livedag aan zee (regio Zandvoort*)
 • 21-06: zoomsessie
 • juni/juli: individuele coachsessie

De zoomsessies zijn ‘s avonds van 19.30 – 21.30 uur. De livedagen zijn overdag van 10.30 – 15.30 uur.

*de locaties zijn heel goed bereikbaar per Openbaar Vervoer

Data overige edities in 2022

 • 5 september tot en met 18 oktober
 • 31 oktober tot en met 13 december