Jongeren
Intensive

Je bent tussen de 14 en 18 jaar en loopt vast op school, je werk, thuis of in contact met leeftijdgenoten. Je hebt het gevoel dat je opgesloten zit in je hoofd en je piekert veel. Je vindt het moeilijk om te gaan met je emoties of je hebt last van angsten of depressieve gevoelens (bv. blijvende vermoeidheid, concentratieproblemen, desinteresse, veel negatieve gedachten etc.). Je voelt je hierin niet gezien en begrepen door jouw omgeving. En vanwege angst voor oordelen en/of afwijzing, probeer je je zoveel mogelijk aan te passen aan jouw omgeving of trek je je juist terug in je eigen wereld. Met uiteindelijk het gevoel dat je jezelf niet meer bent of kunt zijn. Of dat je je anders voelt dan anderen.

 Herken je jezelf hierin?
Ben je bereid de verantwoordelijkheid over je leven (terug) te nemen en opnieuw naar jezelf te kijken zonder alle stempels die je hebt gekregen of die je jezelf hebt gegeven? En voel je je gemotiveerd om samen met een groep jongeren (min. 4 en max. 8) de diepte in te gaan?

Jouw investering: €495,- incl. btw. We starten in het najaar, maar je kunt je nu alvast voorinschrijven!

De Jongeren Intensive helpt je om dichter bij jezelf te komen en je meer bewust te worden van je binnen- en buitenwereld. Om weer in balans te komen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. En in je eigen kracht te gaan staan. Je gaat weer leven in plaats van overleven.

Klik hier om je nu alvast voor in te schrijven

De gegevens die jij invult, worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. Na inschrijving krijg je een (online) intakegesprek met jongerencoach Margreet Verrij. Tijdens dit gesprek besluiten jullie of de Jongeren Intensive geschikt voor jou is. Indien je uiteindelijk niet gaat deelnemen, verwijderen wij jouw gegevens.

Verbinden, beleven, voelen en ervaren,

daar draait alles om tijdens de Jongeren Intensive


Wat houdt de Jongeren Intensive in?

De Jongeren Intensive duurt 6 weken. Je krijgt inzicht in wie je echt bent, hoe gedachten en overtuigingen jouw realiteit bepalen, wat gevoelens en emoties jou vertellen, hoe je je verbindt met jezelf en anderen, wat leven in het nu voor jou betekent en hoe je weer in je eigen kracht kunt gaan staan. Elke week komen we samen met de groep, zowel online (3x) als live (3x), en gaan we de diepte in. Fysieke en energetische lichaamsbewustwording maakt hier onderdeel van uit. En door de vele oefeningen die je zelf en samen met je buddy doet, kun je de kennis die je wordt aangereikt samen met je eigen inzichten ook direct integreren. En de vele tools die je in handen krijgt, helpen je bij je volgende stap in bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

Naast het werken met en vanuit onze eigen kennis en wijsheid, werken we ook met bestaande en bewezen methodieken als o.a. Voice Dialoque (methode om in dialoog te komen met onze innerlijke stemmen), Emotional Freedom Techniques (EFT, een klopmethode op specifieke acupunctuurpunten om negatieve gedachten en emoties op te lossen), The Work van Byron Katie (methodiek om je gedachten te onderzoeken en de wereld als je spiegel te ervaren) en de cirkel van invloed en betrokkenheid van Stephan Covey (methodiek om inzicht te krijgen in wat je bezig houdt, waar je veel energie in steekt, welke invloed je daar op hebt en hoe je daar vaak onbewust mee om gaat). 

Hoe ziet het programma er concreet uit? 

  • Voorafgaand: intake
  • Week 1: livedag in centrum van Utrecht*
  • Week 2: zoomsessie (live online)
  • Week 3: zoomsessie (live online)
  • Week 4: livedag in centrum van Utrecht*
  • Week 5: livedag aan zee (regio Zandvoort*)
  • Week 6: zoomsessie(live-online)
  • Na afloop: individuele coachsessie

De zoomsessies zijn ‘s avonds van 19.30 – 21.30 uur. De livedagen zijn overdag van 10.30 – 15.30 uur. Data worden ingepland bij een minimale groepsgrootte van 4 personen.

*de locaties zijn heel goed bereikbaar per Openbaar Vervoer

Vragen? Neem contact op met Margreet Verrij via 06 – 24 90 22 70 of vul het contactformulier in.