Sessies voor jongeren

Elke maandagavond (feestdagen en vakantie uitgezonderd) van 20.00 tot 21.00 uur, met een maximale uitloop tot 21.30 uur, faciliteren we een online groepssessie via Zoom voor jongeren en jong-volwassenen (16-28 jaar). Met iedere week een ander thema of onderwerp, praktisch ingevuld door steeds een andere coach. Maar het kan ook een adem-, meditatie of EFT-sessie zijn. Wat voor sessie het ook wordt, het gaat je weer verder helpen op jouw pad.

Let op: try-out is afgelopen
De 2 maanden try-out is inmiddels voorbij. Wat waren het mooie sessies! Na de evaluatie besluiten we of en op welke manier we met deze online groepssessies doorgaan. In de tussentijd, als de energie erom vraagt, kunnen we spontaan een extra online groepssessie inlassen. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Dan kun je je gewoon inschrijven via onderstaande link en word je toegevoegd aan onze WhatsApp groep.

Inschrijven
De groepssessies zijn kosteloos. Je schrijft je in via het inschrijfformulier en je wordt daarna toegevoegd aan de stille WhatsApp groep van de groepssessies. Via deze WhatsApp groep krijg je per sessie de Zoomlink met de naam van de coach die de sessie faciliteert. Het staat je vervolgens vrij om deel te nemen of niet. We vragen je wel om kenbaar te maken of je deelneemt, zodat we een inschatting kunnen maken van het aantal deelnemers. Om de interactie tussen deelnemers en coach mogelijk te maken en de veiligheid van de groep te kunnen borgen, dien je je camera aan te zetten. Er worden geen opnames gemaakt, dus je kunt de sessies achteraf niet terugkijken.

Inschrijven >>

Coaches
In dankbaarheid stellen we de coaches voor, die een vrijwillige bijdrage hebben geleverd aan de groepssessies. Indien je meer wilt weten over een coach, dan kun je doorklikken naar hun praktijk.

Margreet Verrij

Meer weten over Margreet? 


Zie: Margreet Verrij Coaching

Esther van der Linde

Meer weten over Esther? 


Zie: Starfulness Coaching

Jop Welts

Meer weten over Jop? 


Zie: Good Jop

Ariëtte Love Loeffen

Meer weten over Ariëtte? 


Zie: HeartSoulutions

Ineke Hoogland

Meer weten over Ineke? 


Zie: Kina Coaching

Menno Fennema

Meer weten over Menno? 


Zie: Ravitatie

Dorien van Nieukerken

Meer weten over Dorien? 


Zie: Dorien van Nieukerken

Arthur Minderop

Meer weten over Arthur?


Zie: NATUURLIQ