Projecten

Je bent tussen de 16 en 28 jaar en loopt vast op school, je werk, thuis of in contact met leeftijdgenoten. Je hebt het gevoel dat je opgesloten zit in je hoofd en je piekert veel. Je vindt het moeilijk om te gaan met je emoties of je hebt last van angsten of depressieve gevoelens. Je voelt je hierin niet gezien en begrepen door jouw omgeving. En vanwege angst voor oordelen en/of afwijzing, probeer je je zoveel mogelijk aan te passen aan jouw omgeving of trek je je juist terug in je eigen wereld. Met uiteindelijk het gevoel dat je jezelf niet meer bent of kunt zijn. Of dat je je anders voelt dan anderen. 

Jongeren Intensive en Online Sessies
Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? En ben je bereid verantwoordelijkheid over je leven te nemen en opnieuw naar jezelf te kijken zonder alle stempels die je hebt gekregen of die je jezelf hebt gegeven? Neem dan deel aan onze online groepssessies of Jongeren Intensive. Het helpt je om dichter bij jezelf te komen en je meer bewust te worden van je binnen- en buitenwereld. Om weer in balans te komen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. En in je eigen kracht te gaan staan. Je gaat weer leven in plaats van overleven.

‘Deep Dive’ Jongerenreis
Ben je bewust bezig met persoonlijke groei en loop je steeds weer tegen bepaalde emoties, gevoelens, belemmerende gedachten of beperkende overtuigingen aan? Heb je hierdoor het gevoel dat je niet verder komt? Neem dan een ‘deep dive’ in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Onze eerste ‘Deep Dive Jongerenreis’ is inmiddels een feit. In de lente van 2022 gaan we weer een nieuwe deep dive maken! Data en locatie volgen snel.

Deep Dive Experiences
Tijdens de ‘Deep Dive’ Jongerenreis hebben we in co-creatie met 9 jongeren een pilot gedraaid voor diverse Deep Dive Experiences die we in het najaar van 2021 en het voorjaar van 2022 gaan lanceren. Met deze 1-daagse en 2-daagse experiences, die live op locatie worden gegeven, willen we jongeren en jong-volwassenen ondersteunen bij en inspireren in hun bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Alles draait hierbij om dichterbij jezelf te komen en te leven vanuit je hart. De eerste Deep Dive Experience ‘Back to your True Nature‘ staat al gepland voor 28 november, schrijf je dus snel in!

Jongeren Community
Een prachtige groep jongeren en jong-volwassenen heeft de handen ineen geslagen om samen een Jongeren Community op te zetten. Via Instagram, YouTube en een eigen website geven zij een inkijkje in hun leven. Deze jongeren gaan letterlijk van overleven naar leven. Dat gaat gepaard met de nodige ups en downs. Hoe pakken zij de verantwoordelijkheid voor hun leven weer terug? En hoe gaan zij om met alle uitdagingen die op hun pad komen? Anne-fleur, Bo, Jaya, Jennifer, Jaimie, Shanna en Jop delen hun ervaringen en gaan graag de interactie aan met andere jongeren die vastlopen in hun leven. Join de community! Laat je inspireren, deel waar jij mee rond loopt en stel vragen aan elkaar. Je bent niet alleen! Check de website Ik Leer Leven!.

Jongeren Intensive (live/online)

vAN OVERLEVEN NAAR LEVEN

Deep Dive Experiences (live)

voor persoonlijke ontwikkeling

Deep Dive Jongerenreis (live)

Met een groep jongeren de diepte in

Groepssessies (online)

voor jongeren door professionals

Jongeren Community (online)

van en voor jongeren