Projecten

Met onze projecten willen we jongeren en jongvolwassenen ondersteunen bij en inspireren in hun bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor hebben we diverse mogelijkheden, die aansluiten bij de cognitieve en sociaal-emotionele ontwikkeling. 

Ben je een jongere tussen de 14-18 jaar en loop je volledig vast in het leven, dan bieden we je 6 weken lang intensieve begeleiding tijdens onze Jongeren Intensive. Ben je een jongvolwassene (vanaf 18 jaar), dan mag je zelf een stappenplan maken passend bij de hulpvraag die je op dit moment hebt. Loop je bijvoorbeeld volledig vast in het leven, dan kun je starten met onze LEEF! Workouts. Ben je bewust bezig met persoonlijke groei, maar loop je op bepaalde vlakken vast, dan bieden we je diverse Deep Dive Experiences. En ben je toe aan een volgende stap in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling, dan kun je deelnemen aan de Deep Dive Jongerenreis. 

Jongeren Intensive (14-18 jaar)

Je loopt vast op school, thuis en/of in contact met leeftijdgenoten. Je hebt het gevoel dat je opgesloten zit in je hoofd en je piekert veel. Je vindt het moeilijk om te gaan met je emoties of je hebt last van angsten of depressieve gevoelens (bv. blijvende vermoeidheid, concentratieproblemen, desinteresse, veel negatieve gedachten etc.). Je voelt je hierin niet gezien en begrepen door jouw omgeving. En vanwege angst voor oordelen en/of afwijzing, probeer je je zoveel mogelijk aan te passen aan jouw omgeving of trek je je juist terug in je eigen wereld. Met uiteindelijk het gevoel dat je jezelf niet meer bent of kunt zijn. Of dat je je anders voelt dan anderen. 

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? En ben je bereid verantwoordelijkheid over je leven te nemen en opnieuw naar jezelf te kijken zonder alle stempels die je hebt gekregen of die je jezelf hebt gegeven? Neem dan deel aan onze Jongeren Intensive. Het helpt je om dichter bij jezelf te komen en je meer bewust te worden van je binnen- en buitenwereld. Om weer in balans te komen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. En jezelf te durven en kunnen zijn. Je gaat weer leven in plaats van overleven.

LEEF! Workouts (vanaf 18 jaar)

Je loopt vast op school, thuis, op je werk en/of in contact met leeftijdgenoten. Je hebt het gevoel dat je opgesloten zit in je hoofd en je piekert veel. Je vindt het moeilijk om te gaan met je emoties of je hebt last van angsten of depressieve gevoelens (bv. blijvende vermoeidheid, concentratieproblemen, desinteresse, veel negatieve gedachten etc.). Je voelt je hierin niet gezien en begrepen door jouw omgeving. En vanwege angst voor oordelen en/of afwijzing, probeer je je zoveel mogelijk aan te passen aan jouw omgeving of trek je je juist terug in je eigen wereld. Met uiteindelijk het gevoel dat je jezelf niet meer bent of kunt zijn. Of dat je je anders voelt dan anderen. 

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? En ben je bereid verantwoordelijkheid over je leven te nemen en opnieuw naar jezelf te kijken zonder alle stempels die je hebt gekregen of die je jezelf hebt gegeven? Neem dan deel aan aan onze LEEF! Workouts (nog in ontwikkeling). Het helpt je om dichter bij jezelf te komen en je meer bewust te worden van je binnen- en buitenwereld. Om weer in balans te komen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. En jezelf te durven en kunnen zijn. Je gaat weer leven in plaats van overleven.

Deep Dive Experiences (vanaf 18 jaar)

Ben je bewust bezig met persoonlijke groei en loop je steeds weer tegen bepaalde emoties, gevoelens, belemmerende gedachten of beperkende overtuigingen aan? Heb je hierdoor het gevoel dat je niet verder komt? Neem dan deel aan onze  1-daagse en 2-daagse experiences, die live op locatie worden gegeven. Alles draait hierbij om dichterbij jezelf te komen, weer in je eigen kracht te gaan staan vanuit autonomie en soevereiniteit en te leven vanuit je hart. De eerste Deep Dive Experience ‘Back to your True Nature‘ is al ontwikkeld. Je kunt je inschrijven zodra er nieuwe data bekend zijn.

Deep Dive Jongerenreis (vanaf 18 jaar)

Ben je toe aan een volgende stap in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling? Neem dan een ‘deep dive’ tijdens onze jongerenreis.

Onze eerste ‘Deep Dive Jongerenreis’ is inmiddels een feit. Meer informatie over een nieuwe reis volgt zodra we deze hebben ingepland.

Jongeren Intensive (live/online)

VAN OVERLEVEN NAAR LEVEN

LEEF! Workouts (live)

VAN OVERLEVEN NAAR LEVEN

Deep Dive Experiences (live)

voor persoonlijke ontwikkeling

Deep Dive Jongerenreis (live)

Met een groep jong-volwassenen de diepte in